Barion Pixel
PILOT Super Color Ink Broad
search
  • PILOT Super Color Ink Broad
  • PILOT Super Color Ink Broad
  • PILOT Super Color Ink Broad
  • PILOT Super Color Ink Broad

PILOT Super Color Ink Broad

2 890 Ft
Adóval együtt

Egy legendás jelölő. A Pilot Super Color Ink Broad tartós alkohol-alapú, fakulásbiztos tintával töltött marker. Grog Buff Proof tintával vagy Grog Street Killer tintával újratölthető.

Tinta színe: Fekete
Mennyiség
Egyéb változatban elérhető
0 db

Egy legendás jelölő. A Pilot Super Color Ink Broad tartós alkohol-alapú, fakulásbiztos tintával töltött marker. Az ipari jelölésre tervezett, a Szuper színes Ink Broad gyorsan az első olyan író választásává vált, ami a 80-as és 90-es években az európai területen hódított a graffiti világában: akkoriban szinte mindenkinek volt egy zsebében. A 12,5 mm-es akrilszálból készült vésőcsúcsának köszönhetően ideális a plakátok megjelöléséhez, a kísérleti kalligráfiahoz és a feliratokhoz is. Az ütésgátló fém tartállyban a Pilot Super Color Ink Broad festék alapú utántöltőkkel, például Grog Buff Proof tintával vagy Grog Street Killer tintával újratölthető. 4 színben kapható. Figyelem: Nem alkalmas festékekkel vagy pigmentált tintákkal való újratöltésre!

A képek illusztrációk! A termék a valóságban eltérhet ezektől. Raktáron nem lévő termék esetén a szállítási határidő 2-3 hét is lehet!

A termék kizárólag otthoni vagy ipari használatra készült. A köz- vagy magántulajdon megrongálása az állami és helyi törvények szerint illegális, és ilyen termékek birtoklása törvénytelen a kiskorúak számára!

P002432
0 db

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)