Barion Pixel
  • Kiárusítás!
SAKURA Pen-Touch Ceramglass Fine
search
  • SAKURA Pen-Touch Ceramglass Fine

SAKURA Pen-Touch Ceramglass Fine

1 800 Ft
Adóval együtt Szállítási idő 1-5 munkanap

A SAKURA Pen-Touch Ceramglass Fine porcelán, üveg, zománc és kerámia felületek jelölésére. Az egyetlen olyan kerámia marker, amely nem igényel sütést a díszítés után, mert a tinta magától kiszárad.

Szín: Fekete
Hegy méret: Fine
Mennyiség
Utolsó darabok a raktárban
2 db

KIFUTÓ TERMÉK!

A SAKURA Pen-Touch Ceramglass Fine porcelán, üveg, zománc és kerámia felületek jelölésére alkalmasak. Az egyetlen olyan kerámia marker, amely nem igényel sütést a díszítés után, mert a tinta magától kiszárad. A teljes száradási időt követően (12 óra) a dekoráció mosogatógépben tisztítható, színtartó és nem halványul. (A SAKURA nem javasolja a kézzel való tisztítást!) Ideális eszköz üvegek, edények, tükrök, edények, palackok, poharak és mindazok díszítésére, amelyek eszedbe jutnak. A víz bázisú és pigmentált tinta 12 órás száradást követően tökéletesen vízálló, tartósa és egyenletes, mosogatógépben is biztonsággal tisztítható. Ezen túlmenően, összehasonlítva más hasonló termékekkel, nem kell rásütni a festéket a sütőben, és speciális összetételének köszönhetően a színek nem halványulnak el, megőrizve életképességüket az idő elteltével. 8 standard színben kapható.

Használat előtt a felületnek szennyeződés- és zsírmentesnek kell lennie. Rázza fel a markert legalább 10 másodpercig, majd nyomja lefelé a hegyet a tinta áramlásának kezdetéig. Kezdje el használni.

A Ceramglass Fine 1mm-es (finom) heggyel rendelkezik.

Alkalmazás: üveg, porcelán, kerámia, zománc. Nem nedvszívó felületek.

A képek illusztrációk! A termék a valóságban eltérhet ettől! Készleten nem lévő termékek esetén a kiszállítási határidő 2-4 hét is lehet!

ceramglass_f_fek
2 db

Adatlap

Fejméret
1 mm

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)