4011 Bőrbarát gyermekfesték
  • 4011 Bőrbarát gyermekfesték

4011 bőrbarát festék gyermekeknek

8 360 Ft
167 Ft / 1ml
5 1
,
5/ 5
Adóval együtt Szállítási idő 2-4 hét

4011 bőrbarát festék gyermekek számára, mely megfelel az EN 71, az EU által kiadott, a gyermekjátékokra vonatkozó irányelveknek. 

Szín
Kiszerelés
Mennyiség
Rendelhető

4011 bőrbarát festék gyermekek számára, mely megfelel az EN 71, az EU által kiadott, a gyermekjátékokra vonatkozó irányelveknek. 

Alkalmazható ujjakkal, egyettel vagy filctollakkal való használatra és kiválóan lemosható, illetve eltávolítható a bőrről vagy ruháról. A legkisebb gyermekek kéz- vagy lábnyomai is elkészíthetők anélkül, hogy a maradék festék a bőrön maradna a lemosást követően.

Ez az oldószer alapú festék jól fed, gyorsan szárad medvszívó felületen. A párnába nem szárad be, hosszú ideig nedves marad. A felhasznált kiiváló minőségű színezék nem hagy maradandó foltot a ruházaton. A festék felhasználható filctollak feltöltésére is.
Ajánlott felhasználási felület papír, karton, szalvéta és egyéb nedvszívó papír termékek. A festék biztonsággal használható emberi bőrön is. Kiválóan alkalmas gyermek nyomdák párnájába. Bizonyos felületeken nem használható, mint pl. fényes bevonatú papírok, lakkozott felületek.
A végleges felhasználás előtt érdemes próbanyomatot végezni, mert a rendkívül változatos felületű anyagok összetételétől nagyban függ a festék használhatósága!
Száradási idő:
~15 s kenődés mentességig
Viszkozitás:

Nagyon alacsony viszkozitás ~12 s
Bélyegző anyaga:
Gumi vagy fotopolimer
Festéktároló anyaga:
Közönséges festékpárna vagy filctollakba töltve.
Oldószere:
430
Kiszerelés:
50 ml
Rendelésre 250 és 1 000 ml-es kiszerelésben is elérhető. (Szállítási határidő 3-4 hét!)
Színválaszték:
Átlátszó: Fekete, piros, kék, zöld, citromsárga, narancs

A képek illusztrációk!

4011_

Ez még talán érdekelhet