Barion Pixel
NERO INFERNO 250  ml - fekete
search
  • NERO INFERNO 250  ml - fekete

NERO D'INFERNO 250 ml

5 430 Ft

(22 Ft / ml)

Adóval együtt Szállítási idő 1-5 munkanap

A NERO D'INFERNO tinta az elérhető legtartósabb anyagok egyike, ami mára a jelölőtintát, színezést használók számára a legjobb festékválasztásnak bizonyult.

Szín: Fekete
Kiszerelés: 250 ml
Mennyiség
Utolsó darabok a raktárban
1 db

Ez az elérhető legtartósabb anyagok egyike, ami mára a jelölőtintát, színezést használók számára a legjobb festékválasztásnak bizonyult. Eredetileg bőrfestékként való felhasználásra fejlesztették ki a művészek a világ minden tájáról, hogy hihetetlen színező erővel bírjon. Rendkívül tartós jelölést vagy színezést biztosít elsősorban bőr felületeken, de más felületeken is hatékonyan használható. Kiszerelés 250 ml. Fekete színben 1000 ml-es kiszerelésben is elérhető.

Használati utasítás: A festéket jól szellőző helyiségben használja csak! Használat után mindig zárja rá a kupakot, hogy ne száradjon be a tinta.

Kérjük vegye figyelembe, hogy a fekete változat színe kevésbé fekete, mint például a GROG Street Killer , inkább fekete lila / kék tónusú. A tinták színe a valóságban némileg eltérhetnek az itt megjelenítettektől!

A képek illusztrációk, a termék a valóságban eltérhet ezektől!

Szállítási határidő készleten lévő termékek esetén 1-5 munkanap, egyéb esetekben 1-2 hét.

A termék kizárólag otthoni vagy ipari használatra készült. A köz- vagy magántulajdon megrongálása az állami és helyi törvények szerint illegális, és ilyen termékek birtoklása törvénytelen a kiskorúak számára!

CDI0250-102
1 db

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)