Barion Pixel
4726 acélmaró festék
search
  • 4726 acélmaró festék
  • 4726 acélmaró festék

4726 acélmaró festék

12 510 Ft
Adóval együtt Szállítási idő 1-4 hét

A 4726 Acélmaró folyadék öntött vas, szerszámacél vagy szénacél termékek bemarásos jelölésére való. Nem alkalmas mély marásra és nem használható magasan ötvözött acélok, edzett rozsdamentes acéloknál.

Kiszerelés: 50 ml
Mennyiség
Csak rendelésre 1-3 hét

A 4726 Acélmaró folyadék öntött vas, szerszámacél vagy szénacél termékek bemarásos jelölésére való. Nem alkalmas mély marásra és nem használható magasan ötvözött acélok vagy edzett rozsdamentes acélok esetén.

A 4726 Acélmaró folyadék a fém felületére hat. A lenyomat fekete színű és csak nagy nehézségek árán távolítható el (pl. leesztergálással, vagy csiszolással). A 4726 Acélmaró borotvapengék, kések, fűrészlapok, gépalkatrészek és szerszámok jelölésre javasolt.

Figyelem! Erősen korrozív anyag. Gondos kezelést igényel!

Minél tovább hagyjuk a fémen a folyadékot, annál intenzívebb fekete árnyalatot kapunk. Ha elértük a kívánt hatást, semlegesíteni kell a lenyomatot a Coloris Neutralon nevű termékkel.

Bélyegző anyaga: saválló gumi (gumikesztyű használata javasolt!)
Bélyegzőpárna anyaga: speciális pamutbetétes Coloris párna javasolt. Ezen felül vászon rongy, vagy egy üvegtál, vagy saválló gumi felület szintén megfelelő lehet.

Fontos! Soha ne használjon fém dobozos bélyegzőpárnát!

Semlegesítő folyadék: Coloris Neutralon
Kiszerelés: 50 ml
Rendelésre: 250 ml, 1 000 ml (3-4 hét, kérjen ajánlatot)

A képek illusztrációk!

4726_50

Ez még talán érdekelhet

Hozzászólások (0)