Barion Pixel

Mi az a Packeta?

A Packeta egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Packeta-t is. Az átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: https://www.packeta.hu/atvevohelyek
A Packeta működése az átvevőhelyek kiterjedt hálózatán alapul. Az átvevőhelyek minden esetben helyi üzletek, boltok - például a legközelebbi benzinkút, számítógépüzlet vagy műszaki bolt, kozmetikai szalon, papírbolt, horgászbolt, élelmiszerüzlet stb... Ennek a rendszernek köszönhetően nem kell otthon várnod, hogy mikor hív a futár. Kérd a csomagodat a hozzád legközelebb eső Packeta átvevőhelyre, ahol a kiszállított csomag 7 napig megvár. Ha nem tudod ezen időszak alatt felvenni a csomagot, az interneten 21 napig ingyenesen meghosszabbíthatod a tárolást.

Természetesen a Packeta házhozszállítási szolgáltatást is kínál.

Mik a Packeta előnyei?

 • Egyszerű csomag-nyomkövetés
 • Egy jelszóval átvehető a csomag
 • Kibontható és ellenőrizhető a csomag átvételkor
 • Akár 21 napig is megőrzésre kerül a csomag az átvevőhelyen
 • Kedvező ár

Hogyan működik a Packeta?

 1. 1A szállítási módnál válaszd a Packeta-t.
 2. Ha átadjuk a csomagodat a Packeta-nak értesítést küldünk neked.
 3. Amit megérkezik az átvevőhelyre a csomagod a Packeta SMS-ben és eMail-ben is értesít téged.
 4. Az SMS-ben és az eMail-ben is küldenek neked egy egyedi jelszót. Ezt kell bemondanod az átvevőhelyen.
 5. Máris nálad a csomag - boldogság! :-) 
A csomag felvételével mást is megbízhatsz, mivel az átvételi jogot a jelszóval kell igazolni. A Packeta használatához nincs szükség személyigazolványra vagy egyéb igazolásra.
Ha 7 napon belül nem tudod felvenni az árut, egy válasz SMS-ben vagy a csomagkövetőn keresztül 21 napra meghosszabbíthatod a tárolási időt.

Hol ellenőrizhetem, hogy hol van a csomagom?

A Packeta modern csomagkövetési szolgáltatásnak köszönhetően egyszerűen megtudhatod, hogy csomagod éppen hol van és mikor érkezik meg.
Egyszerűen csak add meg a csomagszámot az alábbi linken, ami egy Z betűvel kezdődő, kilencjegyű számsor: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search (kiküldtük neked eMail-ben)

Ha van kérdésem a csomagommal kapcsolatban kit kereshetek?

Hívd a Packeta ügyfélszolgálatát, mely elérhetőségeit itt találod meg: https://www.packeta.hu/kapcsolat Esetleg vedd fel velük a kapcsolatot a weboldalukon és a Facebook oldalukon található Packetabot (chatbot) segítségével.

Hogyan működik a Packeta?

 • A kosárban kiválasztja a Packeta átvevőhelyére történő kézbesítést.

 • Az átvevőhely-keresőben megkeresi a legközelebbi átvevőhelyet. Hazánkban több mint 700 átvevőhely és számos érintésmentes Z-BOX önkiszolgáló csomagautomata közül választhat.

 • A megrendelés rendszerint 2 nap alatt megérkezik az átvevőhelyre.

 • Amint átvehető lesz, a Packeta e-mailben és SMS-ben tájékoztatást küld, feltüntetve az átvételhez szükséges jelszót is.

 • Az átvevőhelyen csupán a jelszót kell megadni. Bárkit megkérhet a csomag átvételére, csak a jelszót kell átadnia az illetőnek.

 • Az esetleges utánvétet közvetlenül az átvevőhelyen, készpénzben vagy kártyával fizetheti ki.

 • A Csomag nyomon követése részben ellenőrizheti, hogy éppen merre jár a csomagja.

 • A csomag átvételére 7 nap áll rendelkezésére.

 • Javasoljuk a Packeta mobilalkalmazás letöltését, amelyben nyomon követheti a csomag útját, 21 napra hosszabbíthatja a megőrzési időt, és az utánvétet is kifizetheti.

 • A Packeta az termékek visszaküldését is megkönnyíti: elég megadni a visszacsomagot a mobilalkalmazásban vagy az általunk a csomaghoz mellékelt címkét használni. Ezután csak leadja a csomagot a Packeta legközelebbi átvevőhelyén, és kész is!