Barion Pixel

Termékek listája márka szerint Pilot

Az anyavállalatot, a tokiói Pilot Corporation-t 1918-ban alapították. Ez a legrégebbi és legnagyobb íróeszközgyártó Japánban.

A cég büszke arra, hogy a minőségi íróeszközök vezető gyártója és forgalmazója az Egyesült Államokban. Értékesítéseink évről évre folyamatosan növekednek termékeink minősége, valamint kutatási és fejlesztési csapataik innovációja folytán. Innovációs céljaik előterében a fogyasztói igények és a kreativitás örömének elősegítésére áll.

Korszerű gyártási technológiájuk az Egyesült Államokban, Japánban és az egész világon szigorú minőség-ellenőrzési előírások szerint működik, biztosítva az összes Pilot termék kiváló minőségét.

Az amerikai leányvállalaton kívül az anyavállalatnak leányvállalatai vannak az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban, Hongkongban, Indonéziában, Olaszországban, Malajziában, Szingapúrban, Tajvanon, Brazíliában, Oroszországban és Ausztráliában.

A Pilot Pen az Egyesült Államok harmadik legnagyobb íróeszköz-gyártója. Az USA-ban 1972-ben alapított Pilot az ország leggyorsabban növekvő íróeszköz-gyártója. Az anyavállalatot, a tokiói Pilot Corporation-t 1918-ban alapították. Ez a legrégebbi és legnagyobb íróeszközgyártó Japánban.

Aktív szűrők