Barion Pixel

Termékismertetők

Termékismertetők

Kedves látogatóink!

Igyekszünk összegyűjteni mindazokat az információkat, melyek segítségükre lehetnek döntésükben, hogy az Önök által jelölni, dekorálni kívánt felületre melyik általunk forgalmazott termék a legmegfelelőbb megoldás.

Tinták és festékek jellemzői

Nem könnyű eligazodni a festékek, tinták, utántöltők világában. Szinte minden marker és azok utántöltésére, feltöltésére alkalmas tinta, festék más-más tulajdonságokkal rendelkezik. A könnyebb választást segítve röviden áttekintjük néhány, általunk forgalmazott termék legalapvetőbb jellemzőit, használhatóságukat a különböző eszközökhöz.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 714 megtekintés

Szilárd festéket minden felületre

A Sakura solid marker egy szilárd festékrúdból álló marker. A műanyag henger végén található tekerővel úgy hajthatjuk ki a festéket, mint egy szájrúzst vagy ragasztó stiftet. Rendkívül egyszerű a használata, a kupakjának köszönhetően nem szárad ki, könnyen alakítható a hegye és tulajdonképpen bármilyen felületre használhatod.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 429 megtekintés

MOLOTOW ecset markerek

Bemutatjuk a Molotow üres ecset markerek jellemzőit, felhasználási módjukat. 

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 357 megtekintés

MOLOTOW ONE4ALL a kezdők és profik eszköze

Cikkünkben leírjuk tapasztalatainkat a Molotow One4All festék marker tulajdonságairól, finomságairól. Megismerheti a markerek jellemzőit, előnyeit, hátrányait. Áttekintést kap a markerekről, utántöltőkről és segédeszközökről, melyeket a kezdő és profi felhasználók is teljes megelégedéssel használhatnak alkotó munkájuk során.  

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 535 megtekintés

Feltöltött, használatra kész jelölők, markerek

Amikor egy felület jelölésére, dekorálására van szükségünk, a legkézenfekvőbb megoldás, ha egy használatra kész markert - vagy ahogyan sokan nevezik, filctollat - használunk. Persze ezekből az eszközökből is hatalmas a választék. Ezért vásárlás előtt több kérést is tisztáznunk kell. Milyen felületre? Milyen színt? Milyen fedéssel? Fényes vagy matt? Jól fedő, pigmentált vagy áttetsző réteget szeretnénk? Milyen gyors legyen a száradási idő? Milyen külső környezeti határoknak kell ellenállnia a jelölt felületnek? Számtalan kérdés, melyre legjobb tudásunk szerint kell válaszolnunk ahhoz, hogy az általunk jelölt vagy dekorált felület megfeleljen az elvárásainknak.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 856 megtekintés

Tinta vagy festék? GROG® kérdezz, felelek.

Aki nem ismeri közelebbről a jelöléstechnikát, annak nehéz lehet különbséget tennie tinta és festék között. A mindennapi szóhasználatban gyakran nem teszünk közte különbséget, pedig más feladatokra való a tinta és megint másra a festék. Többek közt ezt a döntést segítünk most eldönteni néhány fontos információval, valamint néhány fontos tanácsot is adunk a GROG® jelölők felhasználhatóságával kapcsolatban.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 1379 megtekintés

Melyik tintát, festéket válasszam? GROG® 1x1

Olaszország mindig is az az ország volt, ahol jó színezékeket és adalékanyagokat lehetett találni az északi területeken virágzó bőriparnak köszönhetően. A 90-es években az egyetlen lehetőség a graffitisek számára az volt, ha az elérhető néhány bőrfestéket felturbózták a saját ötleteik alapján. A GROG® 2005-ös megjelenésekor már nagy választék állt rendelkezésre a festékszórók terén, de a markerek és jelölő eszközök még nem igazán terjedtek el. Ezért erre helyezték a hangsúlyt, hogy a terület éllovasaként professzionális eszközöket fejlesszenek ki. Mára a GROG® termékek széles választéka áll rendelkezésére mindazoknak, akik valamilyen formában tartós jelölésre keresnek megoldást. Ebben a cikkünkben a tintákat és festékeket ismertetjük.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 976 megtekintés

Hogyan válasszunk kézi sorszámozót?

A típus kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy hány számjegyet és milyen méretben szeretnénk a jelölt felületre bélyegezni. Miután meghatároztuk, hogy milyen bélyegzőt szeretnénk, következik a kiválasztás. A meglehetősen nagy választékból nehéz lehet kiválasztani azt az adott típust, amire szükségünk van. Ezért a bélyegző gyártók a segítségünkre vannak abban, hogy laikusként is meg tudjuk határozni az általunk keresett pecsétnyomó típusát.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 867 megtekintés

MOLOTOW ONE4ALL akrilfesték felhasználási lehetőségei

A MOLOTOW ONE4ALL termékcsalád a legátfogóbb akril színrendszer a piacon. Változatos színeket állíthat elő saját maga is a ONE4ALL akrilfestékek keverésével vagy egymásra festésével. A festék kompatibilitásnak köszönhetően az egyes színek keverhetők a felhasználási felületen. Az akrilfesték szinte minden felületen használható, rendkívül jó fedési tulajdonsága révén fél-fényes, átlátszatlan réteget képez. Mivel a markerek újratölthetők - legalább 50 alkalommal -, ezért rendkívül gazdaságos is a használatuk.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 1030 megtekintés