Barion Pixel

Hírek

Hírek

Extrém hideg felületek jelölése

A SAKURA cég 2021-ben ünnepelte alapításának századik évfordulóját. Bár a cég neve a tavaszt idézi, ez ne tévesszen meg senkit. A ipari jelölés vitathatatlan profizmusát képviselik a cég kemény festék jelölői, a SAKURA SOLID MARKER-ek. Legújabb termékünk azok számára kínál megoldást, akik extrém hideg körülmények közt keresnek felületjelölésre alkalmas eszközt. Míg az egyszerű változat használhatósági tartománya -10°C ~ 200°C közti felhasználást tesz lehetővé, az Extreme változat -40°C ~ 100°C közt is biztonsággal használható, megbízható jelölést biztosítva a felületeken.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 313 megtekintés

Kérd csomagjaidat a Packeta-val!

A Packeta egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Packeta-t is.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 233 megtekintés

A KRINK márka megszületésének története

Ahhoz, hogy elmeséljük a világ leggyorsabban növekvő művészeti ellátó vonalának történetét, vissza kell tekintenünk a '80-as évekbe és meg kell ismernünk a KRINK történetét. Hallania kell K. R. (KR) történetét, egy vállalkozó történetét, aki mindent kemény úton tanult meg. KR Queenston-ban nőtt fel a '80-as években. Graffitisekkel, jégkorongozókkal és punkokkal körülvéve. A graffiti akkortájt része volt a mindennapi környezetnek.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 738 megtekintés

A MOLOTOW ™ márka története

Szinte lehetetlen leírni a MOLOTOW ™ márka teljes fejlődését, mivel alapjait 1959-ben fektették le a „Farben Feuerstein” termékkel. Wilhelm Feuerstein alapította, később fia, Jürgen Feuerstein vette át a családi vállalkozást és fejlesztette azt cégfilozófiája szerint.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 683 megtekintés