Barion Pixel

Blog - Mi az újdonság?

Extrém hideg felületek jelölése

A SAKURA cég 2021-ben ünnepelte alapításának századik évfordulóját. Bár a cég neve a tavaszt idézi, ez ne tévesszen meg senkit. A ipari jelölés vitathatatlan profizmusát képviselik a cég kemény festék jelölői, a SAKURA SOLID MARKER-ek. Legújabb termékünk azok számára kínál megoldást, akik extrém hideg körülmények közt keresnek felületjelölésre alkalmas eszközt. Míg az egyszerű változat használhatósági tartománya -10°C ~ 200°C közti felhasználást tesz lehetővé, az Extreme változat -40°C ~ 100°C közt is biztonsággal használható, megbízható jelölést biztosítva a felületeken.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 365 megtekintés

Kérd csomagjaidat a Packeta-val!

A Packeta egy profi csomagküldő hálózat, mely Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Packeta-t is.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 267 megtekintés

A KRINK márka megszületésének története

Ahhoz, hogy elmeséljük a világ leggyorsabban növekvő művészeti ellátó vonalának történetét, vissza kell tekintenünk a '80-as évekbe és meg kell ismernünk a KRINK történetét. Hallania kell K. R. (KR) történetét, egy vállalkozó történetét, aki mindent kemény úton tanult meg. KR Queenston-ban nőtt fel a '80-as években. Graffitisekkel, jégkorongozókkal és punkokkal körülvéve. A graffiti akkortájt része volt a mindennapi környezetnek.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 772 megtekintés

MOLOTOW ONE4ALL a kezdők és profik eszköze

Cikkünkben leírjuk tapasztalatainkat a Molotow One4All festék marker tulajdonságairól, finomságairól. Megismerheti a markerek jellemzőit, előnyeit, hátrányait. Áttekintést kap a markerekről, utántöltőkről és segédeszközökről, melyeket a kezdő és profi felhasználók is teljes megelégedéssel használhatnak alkotó munkájuk során.  

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 336 megtekintés

Feltöltött, használatra kész jelölők, markerek

Amikor egy felület jelölésére, dekorálására van szükségünk, a legkézenfekvőbb megoldás, ha egy használatra kész markert - vagy ahogyan sokan nevezik, filctollat - használunk. Persze ezekből az eszközökből is hatalmas a választék. Ezért vásárlás előtt több kérést is tisztáznunk kell. Milyen felületre? Milyen színt? Milyen fedéssel? Fényes vagy matt? Jól fedő, pigmentált vagy áttetsző réteget szeretnénk? Milyen gyors legyen a száradási idő? Milyen külső környezeti határoknak kell ellenállnia a jelölt felületnek? Számtalan kérdés, melyre legjobb tudásunk szerint kell válaszolnunk ahhoz, hogy az általunk jelölt vagy dekorált felület megfeleljen az elvárásainknak.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 701 megtekintés

Tinta vagy festék? GROG® kérdezz, felelek.

Aki nem ismeri közelebbről a jelöléstechnikát, annak nehéz lehet különbséget tennie tinta és festék között. A mindennapi szóhasználatban gyakran nem teszünk közte különbséget, pedig más feladatokra való a tinta és megint másra a festék. Többek közt ezt a döntést segítünk most eldönteni néhány fontos információval, valamint néhány fontos tanácsot is adunk a GROG® jelölők felhasználhatóságával kapcsolatban.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 1187 megtekintés

Melyik tintát, festéket válasszam? GROG® 1x1

Olaszország mindig is az az ország volt, ahol jó színezékeket és adalékanyagokat lehetett találni az északi területeken virágzó bőriparnak köszönhetően. A 90-es években az egyetlen lehetőség a graffitisek számára az volt, ha az elérhető néhány bőrfestéket felturbózták a saját ötleteik alapján. A GROG® 2005-ös megjelenésekor már nagy választék állt rendelkezésre a festékszórók terén, de a markerek és jelölő eszközök még nem igazán terjedtek el. Ezért erre helyezték a hangsúlyt, hogy a terület éllovasaként professzionális eszközöket fejlesszenek ki. Mára a GROG® termékek széles választéka áll rendelkezésére mindazoknak, akik valamilyen formában tartós jelölésre keresnek megoldást. Ebben a cikkünkben a tintákat és festékeket ismertetjük.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 768 megtekintés

A MOLOTOW ™ márka története

Szinte lehetetlen leírni a MOLOTOW ™ márka teljes fejlődését, mivel alapjait 1959-ben fektették le a „Farben Feuerstein” termékkel. Wilhelm Feuerstein alapította, később fia, Jürgen Feuerstein vette át a családi vállalkozást és fejlesztette azt cégfilozófiája szerint.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 696 megtekintés

Hogyan válasszunk kézi sorszámozót?

A típus kiválasztásánál a legfontosabb szempont, hogy hány számjegyet és milyen méretben szeretnénk a jelölt felületre bélyegezni. Miután meghatároztuk, hogy milyen bélyegzőt szeretnénk, következik a kiválasztás. A meglehetősen nagy választékból nehéz lehet kiválasztani azt az adott típust, amire szükségünk van. Ezért a bélyegző gyártók a segítségünkre vannak abban, hogy laikusként is meg tudjuk határozni az általunk keresett pecsétnyomó típusát.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 669 megtekintés

MOLOTOW ONE4ALL akrilfesték felhasználási lehetőségei

A MOLOTOW ONE4ALL termékcsalád a legátfogóbb akril színrendszer a piacon. Változatos színeket állíthat elő saját maga is a ONE4ALL akrilfestékek keverésével vagy egymásra festésével. A festék kompatibilitásnak köszönhetően az egyes színek keverhetők a felhasználási felületen. Az akrilfesték szinte minden felületen használható, rendkívül jó fedési tulajdonsága révén fél-fényes, átlátszatlan réteget képez. Mivel a markerek újratölthetők - legalább 50 alkalommal -, ezért rendkívül gazdaságos is a használatuk.

today
perm_identity Jelölőfesték Webáruház
comment 0 Hozzászólás
remove_red_eye 738 megtekintés