Barion Pixel

Szűrés eszerint

Kategóriák

Kategóriák

Szín

Szín

Rendelkezésre állás

Rendelkezésre állás

Márka

Márka

BLOG

Látogassa meg blogunkat

Markerek

Használatra kész, tintával vagy festékkel töltött markerek, utántölthető üres markerek és tartozékaik.

Felületek jelölésére alkalmas festékezett és utántölthető markerek.

Alkategóriák

 • Alkatrész

  Markerekhez való csere alkatrészek.

 • GROG®

  A GROG® 2005-ös megjelenésekor már nagy választék állt rendelkezésre a festékszórók terén, de a markerek és jelölő eszközök még nem igazán terjedtek el. Ezért erre helyezték a hangsúlyt, hogy a terület éllovasaként professzionális eszközöket fejlesszenek ki. Mára a GROG® termékek széles választéka áll rendelkezésére mindazoknak, akik valamilyen formában tartós jelölésre keresnek megoldást.

 • KRINK

  A Krink együttműködik a hasonló gondolkodású vállalatokkal, mint például a Nike, a Casio és a Coach. A festékcsepp esztétika védjegye megtalálta az utat a művészetben és a formatervezésben, és az utcai ihletésű művészek számára globális szintű standard lett. 15 év telt el, és ami a graffiti rajzolók speciális igényeihez igazított termékként kezdődött, termékcsaláddá nőtte ki magát a kreatív gondolkodók kreatív eszközeivel. A válstozatos festékek és tinták felhasználható az iparban és a művészeti élet mindennapjaiban is.

 • Meto Poster Pen

  METO Poster Pen folyékony kréta.

 • MOLOTOW

  A MOLOTOW cég alapjait 1959-ben fektették le a „Farben Feuerstein” termékkel. Wilhelm Feuerstein alapította, később fia, Jürgen Feuerstein vette át a családi vállalkozást és fejlesztette azt cégfilozófiája szerint.

 • Montana

  A Montana volt az első vállalkozás, amely kifejezetten graffiti készítőknek tervezett spray-ket gyártott. Ez a vállalat csaknem húsz éve testét és lelkét a legjobb festékszóró dobozok elkészítésének szentelte, így világszerte rajongók millióinak igényét kielégítve, magas színvonalú és nagy színválasztékú lehetőségeket biztosít megfizethető áron. Nem véletlen, hogy a nemzetközi graffiti-grafikusok többnyire a Montanát választják munkáikhoz: Os Gemeos, El Mac, Bates, 123Klan, Gris, Sabe, Can Two, Mike Giant, csak néhányat említve.

 • Nero

  A Nero D'Inferno termékeket határozottan nem kell bemutatni. Ezekkel az eszközökkel a legjobban kifejezheti magát, és mindig a legjobb eredményt garantálja. Aki új szintre akarja emelni a szenvedélyeit, az válassza a Nero D'Infernót – az új generációs művészektől az old-school stílusmesterekig. Ez a tinta - mely eredetileg bőrfestéknek fejlesztették ki, majd a művészvilág kedvelt eszköze lett -, minden művészi feladathoz megfelelő támogatást nyújt. Nézz körül webáruházunkban, biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

 • Pilot

  Az első kísérleti tollakat Japánban, 1918-ban indították el. Ryosuke Namiki, a gépészmérnök és a Tokiói Kereskedelmi Tengerészeti Főiskola professzora tökéletesítette a töltőtollak találékonyságát, amelyet kortársai folyamatos tintaáramlásuk miatt "10.000 éves ecsetnek" hívtak. Ryosuke Namiki azonban továbbra is meg volt győződve azok tökéletlenségéről és az ipari mérnöki készségek felhasználásával saját tervezésének kiváló minőségű prototípusát készítette, és partnerséget alakított ki a Masao Wada-val. A több közös szenvedély és a tenger előtt való tisztelgéseként a Pilot márkanévvel használták, utalva a flotta zászlóshajójára.

 • SAKURA

  A SAKURA nevet Japán nemzeti virága ihlette, és japánul „cseresznyevirágot” jelent. A reményt, a barátságot és az élet természetét szimbolizálja. Japánban ezek a gyönyörű és finom virágok tavasszal nyílnak csak egy-két hétig a hosszú téli szezon után. A SAKURA-nál hisznek az emberi szellemben, a kreativitás tisztaságában és a másokkal való kapcsolatteremtésben… és ahogy a gyönyörű színekkel virágzó virág él, úgy hisznek az önkifejezésben és az emberi kreativitás virágzásának megvalósításában. 

 • SHARPIE®

  Sharpie markerek, filcek művészi feladatokra és felületek jelölésére. A SHARPIE® markerek, jelölők jól használhatók minden változatos felületen. Legyen az nedves, érdes vagy akár olajos. Biztosan talál a jelölni kívánt felülethez megfelelő SHARPIE® markert.

 • Talens

  A Royal Talens 1991-ben a Sakura Color Products Corporation része lett, amelynek központja Oszakában, Japánban található. A Sakura világszerte 1500 alkalmazottat foglalkoztat, és teljes mértékben magántulajdonban van. A portfólió íróeszközökből és színezőanyagokból áll. A Sakura szilárd alapot kínál a Royal Talens számára a terjeszkedéshez és a kereskedelmi sikerhez.

 • Zig

  Zig egyet jelent a hagyományokkal és a pontos munkával. Az 1902-ben született Narakichi Watatani keze alatt a vállalat eredetileg kizárólag Sumi tintát gyártott, amely híres lett Japán-szerte. A következő 50 évben a Zig új festékeket és íróeszközöket fejlesztett ki, amíg 1960-ban elindította a Sign Pen eszközt, amely forradalmasította az írás világát. Ma a Zig világszerte ismert márka, olyan jelölők és dekorációs termékek katalógusán keresztül, amelyekkel kevés más márka büszkélkedhet. Termékeit a legigényesebb művészek használják.

 • Tinta markerek

  Tintával töltött markerek különböző feladatokra. A tintával töltött markerek lehetnek víz, oldószer vagy alkohol bázisúak. Általában áttetszőbb, vékonyabb fedést biztosítanak a festék markerekhez képest, de általában folyékonyabbak.

 • Festék markerek

  Festékkel töltött markerek különböző feladatokra. A festékkel töltött markerek lehetnek víz, oldószer, alkohol vagy olaj bázisú festékekkel töltve. Általában jobb fedést biztosítanak a tinta markerekhez képest, de kevésbé folyékonyak.

 • Utántöltők

  A kiürült markerek utántöltésére szolgáló tinta vagy festék. A markerek gazdaságos felhasználásának hatékony módja az utántöltés. Ezzel hatékonyan kihasználhatja a jó minőségű markerek teljes élettartamát. Soha ne keverje a tintát és a festéket.

 • Üres

  Az üres markerek legfőbb előnye, hogy korlátlan ideig felhasználhatók, könnyen feltölthetők tetszőleges tintával vagy festékkel. Alkatrészeik általában cserélhetők. Általában 100 alkalommal tölthetők újra, ezért csak a festéket vagy tintát kell megvásárolni, nem az egész markert.

 • Szilárd jelölők

  A szilárd jelölők legnagyobb előnye, hogy könnyen használhatók, a felhasználás során nem kívánnak külön odafigyelést az esetleges foltokra, hosszú ideig felhasználhatók, nem folynak ki. Függőleges vagy bármilyen helyzetben is jól használhatók.

 • Marker cserehegyek/-fejek

  Az újra felhasználható - általában az üres - markerek hegye vagy feje (mop) cserélhető, ezáltal az élettartamuk meghosszabbítható, nem kíván külön odafigyelést a használat közben. Mivel a markerek általában 100 alkalommal utántölthetők, de a hegyük vagy fejük a fokozott igénybevételtől elkophat, kiszőrösödhet, megsérülhet, csereheggyel, cserefejjel tovább használhatók. A tartalék hegyek, fejek segítségével a marker használata közben mindig tökéletes munkát végezhet a jelölt felületen.

 • Marker készletek

  A készletek általában úgy vannak összeállítva, hogy a munka során leginkább használt eszközök kerülnek bele. Ezek lehetnek a színük, méretük vagy egyéb szempontok alapján összeállított csomagok, készletek. Sok esetben a készletek ára kedvezőbb, mint ha egyesével vásárolná meg őket.

Aktív szűrők